Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

220
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1417795045.jpg

Articole de la același autor

De o săptămână plouă într-una la malul mării. Vremea este urâtă și meteorologii nu ne aduc vești bune nici pentru perioada următoare. 


În week-end, la Constanța, se anunță multe ploi, dar va fi mai cald decât în mod normal pentru această perioadă a anului. Sâmbătă, cerul este înnorat, vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 5 - 7 grade Celsius. Va ploua spre după-amiază și noaptea. Duminică, precipitațiile vor continua, atât pe timpul zilei, cât și al nopții. Se va mai răci însă noaptea, până la minimum 1 grad, iar ziua vor fi 6 grade. 


Săptămâna viitoare, norii nu se risipesc, însă se răcește simțitor. Temperaturile se vor apropia de 0 grade, iar noaptea vor fi și valori negative. De aceea, este posibil ca ploile să se transforme în lapoviță și să se depună polei. 


Și în restul țării, în week-end, vremea va fi predominant închisă. În jumătatea sudică a țării și local în rest, vor fi ploi și burnițe, exceptând zona montană, iar noaptea și în nordul Moldovei, unde se vor semnala lapovițe și ninsori. Pe arii restrânse, în special în sudul Moldovei și în Bărăgan, se mențin condițiile pentru producerea poleiului. Cantitățile de apă vor depăși izolat 15 litri pe metru pătrat în sudul țării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și al Transilvaniei, precum și pe crestele montane. 


Regimul termic se va menține sub mediile multianuale specifice acestei perioade în Moldova, Muntenia și Oltenia, în timp ce, în restul teritoriului, va fi mai cald decât în mod obișnuit. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5062 secunde