Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

566
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1412349981.jpg

Articole de la același autor

Toamna blândă mai rezistă, la Constanța. Chiar dacă soarele nu mai are așa de multă putere și temperaturile au mai scăzut, încă ne mai bucurăm de vreme plăcută. Sâmbătă, cerul este parțial acoperit de nori și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Dimineață este înnorat, iar după-amiază se arată soarele. Maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori vor mai persista, dar vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade.


Duminică, se va însenina și valorile termice se vor încadra între 10 și 18 grade. Câteva rafale de vânt se vor mai face simțite. 


Săptămâna viitoare, este posibil să plouă, mai ales în cursul zilei de marți, dar temperaturile se vor menține destul de ridicate. În restul țării, vremea se menține răcoroasă. Cerul este temporar noros în vestul, nord-vestul, centrul, sud-estul extrem al țării și variabil în celelalte regiuni. Trecător, va ploua în cea mai mare parte a Crișanei, local în Maramureș, pe arii restrânse în Transilvania și, izolat, în Banat, dar posibil și în sudul litoralului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în nordul Moldovei și 20 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai coborâte, până la -3 grade, în depresiuni. Cu totul izolat, spre dimineață, în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei se va produce brumă, iar în regiunile vestice vor fi condiții de ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4201 secunde