Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța

120
Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1406916758.jpg

Articole de la același autor

Fără ploi, câțiva nori răzleți și temperaturi caniculare. Astfel se caracterizează vremea din acest week-end, pe litoral. Meteorologii anunță vreme bună de plajă, dar disconfortul termic se va apropia de pragul critic și nivel ridicat al radiațiilor ultraviolete.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este parțial înnorat, vântul suflă moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 31 de grade Celsius. La noapte, câțiva nori vor persista, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 20 de grade.

Duminică, va fi și mai cald, mai ales că norii vor dispărea complet de pe cer. Valorile termice maxime vor atinge 33 de grade, în timp ce noaptea se vor înregistra 21 de grade.

Și la începutul săptămânii viitoare se anunță caniculă și mult soare. Ceva instabilitate este posibil să se instaleze miercuri, 6 august, când ar putea să plouă puțin. Cu toate acestea, temperaturile se vor menține deasupra valorii critice de 30 de grade.

În restul țării, în week-end, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime cuprinse între 27 și 34 de grade. În sud-estul teritoriului, pe arii restrânse, disconfortul termic va fi accentuat.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi averse, însoțite de descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă pot depăși, punctiform, 15 litri pe metru pătrat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile minime se vor situa între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24 de grade în Deltă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5338 secunde