Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

71
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - bulevardulreginaelisabeta104-1385142767.jpg

Articole de la același autor

În week-end, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată. În sudul și estul țării, nebulozitatea va persista și vor fi ploi slabe și burnițe. În celelalte regiuni, cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate spre seară și noaptea, când va ploua pe arii tot mai extinse. Vântul va avea unele intensificări la munte și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 11 grade în Transilvania și nordul Moldovei și 16 – 17 grade în Banat și delta Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 10 grade. Izolat, în zonele joase, va fi ceață.

La Constanța, sâmbătă, cerul va fi senin, vântul doar va adia ușor, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 14 grade Celsius. Peste noapte, cerul va deveni variabil și va ploua slab. Vântul se va mai intensifica și termometrele vor indica minimum 11 grade Celsius.

Duminică, 24 noiembrie, se va arăta și soarele și va chiar și mai cald. Valorile termice se vor încadra între 13 și 16 grade, dar și vântul va sufla moderat și cu unele intensificări, dinspre sud.

De luni, sunt prognozate precipitații. În primele două zile ale săptămânii va ploua moderat și intens. Dacă luni temperaturile vor fi între 5 și 11 grade, marți vor scădea drastic, până la 2 grade noapte și 4 grade ziua. Iar pentru joi, 28 noiembrie, se anunță -1 grad noaptea și 1 grad cu plus ziua. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.0785 secunde