Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

99
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - pensionariparcvremeinsorita-1383921868.jpg

Articole de la același autor

În week-end, vremea se va menține în general frumoasă și va fi mai mult caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări la sfârșitul intervalului în vestul și nord-vestul țării, unde vor fi condiții ca izolat să plouă slab. 
Vântul va mai avea unele intensificări pe crestele montane și va sufla slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -3 grade. Dimineața și mai ales noaptea, în zonele joase, îndeosebi în sud și est, va fi ceață.
La Constanța, cerul va fi senin și valorile termice foarte plăcute. Sâmbătă,vântul va sufla ușor, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 9 grade. Duminică, vor apărea câțiva nori, dar vor fi inofensivi. Cerul va fi variabil, însă vântul doar va adia. Temperaturile mai cresc puțin pe timpul zilei, până pe la 17 - 18 grade, dar mai scad noaptea, ajungând la 7 - 8 grade. Și luni, 11 noiembrie, va fi foarte cald, însă de marți va ajunge deasupra Constanței un aer rece și se vor instala mai mulți nori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Social : Vine toamna! Iată când ajung ploile
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5528 secunde