Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța și în toată țara

232
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța și în toată țara - vreme1443016319-1445265260.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 19 octombrie – 1 noiembrie 2015, care vizează toate regiunile țării: Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, precum și zona montană, scrie libertatea.ro

Vremea în DOBROGEA


Primele zile vor fi caracterizate de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă a anului, cu temperaturi maxime de aproximativ 19 grade și minime de 12...13 grade, în medie regională. Începând din data de 21 octombrie, vremea se va răci, iar regimul termic va reveni la normal, urmând a se înregistra valori medii de 12...14 grade ziua și 6...8 grade noaptea, ce se vor menține, cu mici variații, până spre sfârșitul celor două săptămâni de prognoză.


Probabilitatea pentru ploi pe arii extinse și izolat mai importante cantitativ va fi mai ridicată între 20 și 22 octombrie și, din nou, în jurul datei de 27 octombrie. În celelalte zile ale intervalului de prognoză doar izolat și trecător va ploua slab sau va burnița.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3341 secunde