CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA. Când sunt așteptate averse

1685
1
CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA. Când sunt așteptate averse - 474-1496658875.jpg
PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor, scrie romaniatv.net



PROGNOZA METEO DOBROGEA

În primele zile ale intervalului de prognoză valorile medii diurne vor crește ușor, de la 24 de grade pe 5 iunie, până la 26-27 de grade, în zilele de 6 și 7 iunie. 


Pe parcursul zilelor de 8 și 9 iunie, vremea se va răcori, astfel încât media maximelor se va situa în jurul a 24 de grade. Pe 10 iunie media temperaturilor diurne va crește ușor, iar până spre 13 iunie aceasta va fi de 25-26 de grade. 


Apoi regimul termic diurn se va menține relativ constant. Media regională a temperaturilor nocturne va crește de la 14-15 grade în zilele de 5, 6 și 7 iunie, până la 18 grade în data de 8 iunie. 


În zilele următoare, pe 9 și 10 iunie, minimele nocturne vor fi de aproximativ 16 grade, valoare medie ce se va menține relativ constantă până la sfârșitul intervalului de prognoză. 


Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată în jurul datei de 8 iunie, dar ploi trecătoare se vor semnala izolat și între 14 și 18 iunie.



Comentează știrea

STOIAN STANCIU
5 iunie 2017
OFERTA DE LUCRU ACASA

OFERTA SPECIALA DE LUCRU ACASA:din prima luna puteti castiga 1500.RON lunar,castig potential(ii primiti cu conditia sa obtineti rezultate corespunzatoare),plus alte castiguri motivante.oferim si cerem seriozitate.cereti detalii la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5041 secunde