CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

603
CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - vremeploaie213602539771442835345-1456819560.jpg

Articole de la același autor

Primăvara începe cu vreme destul de urâtă, la Constanța. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru următoarele săptămâni, în toată țara.


Astfel, în Dobrogea, vremea se va menține caldă pe parcursul celor două săptămâni de prognoză. Intervalul va debuta cu o încălzire, ce va însemna, la nivelul regiunii, maxime de 14 grade și minime în medie de 6 – 8 grade. În 3 și 4 martie, temperatura va fi mai coborâtă, media regională a temperaturilor maxime urmând să fie de 11 grade, iar a celor minime de 4 -5 grade. Spre finalul săptămânii, temperatura va crește din nou, spre maxime în jurul valorii de 14 grade și minime de 6 – 7 grade. După data de 9 martie, tendința valorilor termice va fi de scădere ușoară. În zona litorală, valorile diurne de temperatură se vor menține mai scăzute.

Probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicată în jurul datei de 4 martie și după data de 8 martie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.521 secunde