Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

193
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - iarnaoamenimasinizapada222-1390825004.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în următoarele două săptămâni, până pe 9 februarie, pentru toate regiunile, inclusiv Dobrogea.


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Astfel, în Dobrogea, în următoarele două - trei zile, maximele pe timpul zilei vor varia între -7 și 0 grade, iar minimele nocturne se vor menține relativ constante în jurul unei medii de -8 grade. După data de 30 ianuarie, se va mai încălzi, astfel încât pe 2 - 3 februarie vor fi temperaturi de aproximativ 4 grade ziua și 0 grade noaptea, apropiate de cele normale climatologic pentru această dată. 


Săptămâna viitoare însă va avea loc o răcire cu 5 - 6 grade, după care temperaturile vor crește din nou. Vor fi ninsori pe arii extinse pe 27 și 29 ianuarie, iar în intervalul 2 - 4 februarie vor fi precipitații mixte, în general slabe cantitativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Social : Urgia albă a ajuns la Constanța
Pagina a fost generata in 0.9886 secunde