Cum va fi vremea în noaptea de Înviere și de Paște, la Constanța

256
Cum va fi vremea în noaptea de Înviere și de Paște, la Constanța - vremea3-1522941154.jpg

Articole de la același autor

După o iarnă lungă și urâcioasă, vremea este, în sfârșit, frumoasă la malul mării și se pare că la fel va fi și de Paște. Meteorologii anunță mult soare și temperaturi plăcute, în ciuda vânticelului destul de rece.

În Vinerea Mare, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 11 grade Celsius. Peste noapte, norii vor rămâne în zonă și termometrele vor indica minimum 7 grade.

Sâmbătă, se vor semnala intensificări ale vântului și înnorări temporare, dar va fi mai cald pe timpul zilei, când vom avea 13 grade. În noaptea de Înviere, va fi senin și rafale moderate. Vor fi minimum 7 grade.

Duminică, de Paște, vom avea vreme însorită, doar vântul ne va sâcâi puțin. În cursul zilei se vor înregistra 11, 12 grade, iar noaptea vor fi 6 grade. Luni, a doua zi de Paște, ne vom bucura din nou de soare și 11 grade și nici vântul nu va mai bate așa tare. Noaptea, va fi ceva mai rece, cu minime de 4 grade Celsius.

În rest, și săptămâna viitoare, se anunță un regim termic normal pentru această perioadă a anului, când cu soare, când cu nori, și fără ploi. Se va mai încălzi puțin ziua, până pe la 12, 13 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Social : Vreme rece de Paște, la Constanța
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5801 secunde