Cum va fi vremea în Dobrogea, în următoarele două săptămâni

100
Cum va fi vremea în Dobrogea, în următoarele două săptămâni - bulevard-1369653663.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 27 mai - 9 iunie, în fiecare regiune a țării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

În Dobrogea, regimul termic diurn va avea o evoluție marcată de ușoare variații periodice, astfel încât mediile temperaturilor maxime, de aproximativ 21 de grade în prima zi, vor crește spre 25 de grade pe 30 mai. Apoi vor scădea ușor și vor atinge 23 de grade pe 2 iunie, pentru ca ulterior să crească din nou, ușor, dar constant, revenind la 25 de grade spre sfârșitul intervalului. Mediile minimelor nocturne se vor situa, în medie, între 14 și 16 grade în cea mai mare parte a perioadei de prognoză. În ce privește ploile, este posibil ca acestea să apară începând de sâmbătă, 1 iunie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Mai 2013
Stire din Social : Vin furtunile la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6278 secunde