Cum va fi vremea de Revelion, la Constanţa

308
Cum va fi vremea de Revelion, la Constanţa - vremerevelion1-1609266144.jpg

Articole de la același autor

Cum toate au fost date peste cap anul acesta, nici nu este de mirare că de Revelion vom avea vreme deosebit de caldă, cu temperaturi de primăvară. Meteorologii anunţă mult soare în ultimele două zile ale lui 2020 şi valori termice neobişnuit de ridicate noaptea.



Miercuri, pe 30 decembrie, cerul va fi senin, dar vântul va sufla cu putere, dinspre sud. Maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor ţine departe şi vântul va prezenta intensificări temporare. Termometrele vor indica minimum 9 grade.


Joi, pe 31 decembrie, va fi şi mai cald pe timpul zilei, cu valori termice de până la 14, 15 grade. Se vor înregistra, totuşi, rafale puternice chiar şi de 48 de km pe oră. În noaptea de Revelion, de asemenea, vor fi temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă şi vor fi 8 – 9 grade Celsius.


Vineri, pe 1 ianuarie, se va mai răci puţin, dar vom avea în continuare cer senin. Valorile termice se vor încadra între 3 şi 11 grade. La fel de frumos va fi şi în weekend şi abia spre mijlocul săptămânii viitoare este aşteptat un front mai rece şi temperaturile vor reveni mai aproape de cele normale pentru luna ianuarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Decembrie 2020
Stire din Social : Soare şi cald, la Constanţa
Sâmbătă, 19 Decembrie 2020
Stire din Social : Cum va fi vremea în weekend, la Constanţa
Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Social : Nori şi frig, la Constanţa
Pagina a fost generata in 0.5201 secunde