Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța

194
Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța - vremea-1377195649.jpg

Articole de la același autor

Vremea devine ușor schimbătoare zilele acestea, pe litoral. Meteorologii anunță mai întâi temperaturi ridicate, de peste 30 de grade Celsius, după care, spre sfârșitul week-end-ului, nori și ploaie. 

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică atinge 31 de grade Celsius. Peste noapte, temperaturile vor coborî până pe la 22 de grade, dar vântul va persista.

Sâmbătă, cerul va deveni variabil și valorile termice se vor încadra între 23 și 31 de grade. Ulterior se va înnora, iar duminică sunt așteptate ploi și doar 27 de grade Celsius în termometre. 

În restul țării, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii august. Vor fi înnorări temporare la munte, în sudul Transilvaniei, Oltenia, zona deluroasă a Munteniei și a Moldovei, unde, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice. 

În restul teritoriului, cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar trecător și asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 23 de grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime în general între 11 și 21 de grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1762 secunde