Cum se pot implica dobrogenii în campania "Plantăm fapte bune"

173
Cum se pot implica dobrogenii în campania

Articole de la același autor

Românii sunt invitați să planteze, pe 14 noiembrie, câte un puiet pe cele 79 de hectare confirmate de primăriile ce au răspuns apelului echipei organizatorice "Plantăm fapte bune în România".

Astfel, pe www.plantamfaptebune.ro, sunt disponibile două modalități de implicare: înscrierea ca voluntar în cadrul unei plantații oficiale într-unul din județele disponibile pe hartă sau organizarea propriei acțiuni.

"Plantăm fapte bune în România", în parteneriat cu Komunomo, oferă voluntarilor o platformă de socializare și de implicare concretă în împădurirea țării, cât și de partajare de informații relevante pentru organizarea eficientă a acestei acțiuni majore pe cont propriu.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor va fi partenerul instituțional al acestui demers amplu, prin puieții ce vor fi plantați pe terenuri publice neproductive. Aceștia vor fi îngrijiți pe o perioadă de mai mulți ani, până la atingerea maturității. RNP ROMSILVA va furniza gratuit puieții necesari împăduririi terenurilor puse la dispoziție de administrațiile publice locale și asistență de specialitate pe plantațiile oficiale ale proiectului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Social : Constanța "plantează  fapte bune"!
Pagina a fost generata in 0.5477 secunde