Cum să plătești taxele și impozitele fără să stai la cozi

370

Articole de la același autor

Dacă nu vă place să stați la cozi sau să mergeți de la un ghișeu la altul pentru a vă plăti taxele și impozitele, puteți face acest lucru și de acasă sau de la birou. Constănțenii au la dispoziție aplicația e-Tax Mobile, pentru sistemele de operare Android și iOS, dezvoltată sub forma unui serviciu gratuit oferit de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța. 


Datele de autentificare, precum nume de utilizator și parolă, pentru accesarea aplicației e-Tax Constanta pot fi obținute pe loc, la orice agenție fiscală sau online, în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plata impozite sau link-ul https꞉//etax.spit-ct.ro, caz în care datele necesare autentificării vor fi primite la adresa de domiciliu/ghișeele instituției, în funcție de alegerea solicitantului.
 
"Prin utilizarea acestei facilități digitale pot fi efectuate plăți care se vor regăsi în istoric, citite știri săptămânale, cu precizarea că persoanele fizice și juridice care dețin mai multe conturi înregistrate cu aceeași adresă de e-mail pot comuta utilizatorul direct din aplicație, accesând secțiunea Schimbă contribuabilul. Dorim astfel să ne adaptăm exigențelor cetățenilor și să le oferim cea mai bună experiență fiscală", precizează reprezentanții SPIT Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1597 secunde