Cum să găsești creditul potrivit nevoilor tale

162
Cum să găsești creditul potrivit nevoilor tale - sharonmccutcheon8a5ej1mmqunsplas-1598854197.jpg

Articole recomandate

Câteodată viața ne ia prin surprindere și ne trezim că avem nevoie de bani urgent. Uneori surpriza este plăcuta – poate ai fost invitat la o nuntă sau ai găsit o vacanță last minute la super preț. Alteori supriza este mai puțin plăcuta – poate trebuie achitată urgent o factură sau s-a stricat frigiderul și ai nevoie de unul nou..oricare ar fi motivul, deseori avem nevoie de bani instant, și nu putem aștepta până la salariu! Pentru astfel de momente au apărut creditele până la salariu.



Creditul până la salariu este un tip de credit rapid oferit de societățile financiare nebancare (IFN). Un astfel de credit vine însoțit de multe avantaje, dar are și câteva dezavantaje.

Iată care sunt avantajele unui credit până la salariu:

·         Mod de aplicare simplificat: un formular + 1-2 documente

·         Evaluare și aprobare rapidă (până la o zi lucrătoare)

·         Rambursare anticipată

·         Sunt acceptați salariați cu venit minim pe economie

·         Posibilitatea de a prelungi termenul de rambursare

·         Vechime de muncă de 3/6 luni

Ca în cazul majorității creditelor IFN, dobânda și perioada de creditare limitată reprezintă cel mai mare dezavantaj. IFN-urile de regulă impun mai puține condiții pentru acordarea creditului și nu necesită prezentare de garanții, dar tocmai din această cauză este mărită dobânda.

Pentru a te asigura că obții un credit performant și avantajos pentru tine e bine să compari și evaluezi toate ofertele disponibile. Folosind platforma de comparare împrumuturi Moneezy poți descifra avantajale și dezavantajele mai ușor și să găsești rapid un credit potrivit ție. Moneezy este 100% gratuit pentru solicitantant, și în plus ai certitudinea că IFN-ul  este de încredere, deoarece pe Moneezy găsești doar creditori verificați, precum ViaConto sau HoraCredit.

Ca să compari variantele de credit intră pe www.moneezy.com/ro/. Lista personalizată de oferte se generează în 2 pași: alege suma dorită, alege perioada de creditare și compară. Un indicator la care trebuie să fii întotdeauna atent este valoarea DAE (dobânda anuală efectivă) . DAE reprezintă costul total al unui credit, sunt incluse deci taxele, comisioanele și dobânda creditului. Cu cât este valoarea DAE mai mică, cu atât mai avantajos este creditul.

Împrumută responsabil și inteligent!  Compară mereu ofertele disponibile - diferențele în termen de dobândă și comisione pot fi majore. Accesează doar suma de bani de care ai cu adevărat nevoie și ai grijă să nu întârzii cu plățile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5851 secunde