Mai multe ştiri online:

Cum puteți verifica stadiul cererilor depuse la SPIT

Ştire online publicată Vineri, 20 Octombrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care au diferite cereri depuse la Serviciul de Impozite și Taxe Constanța pot verifica online stadiul acestora, fără să mai fie nevoie să se deplaseze la ghișeele fiscale.

Prin simpla accesare a site-ului www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Află unde este cererea ta, cetățenii au posibilitatea verificării stadiului documentelor înregistrate în instituție, introducând datele înscrise pe bonul primit la depunerea cererii în agenția fiscală, respectiv numărul, data de înregistrare și cheia de control.

„Cheia de control asigură confi-dențialitatea datelor și împiedică alte persoane să afle întâmplător informații despre documentele depuse. În cazul în care este pierdut bonul cu datele de înregistrare, acestea vor fi furnizate de către inspectorii agențiilor fiscale numai în baza actelor de identitate ale persoanei care a depus cererea”, explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.

Potrivit acesteia, prin implementarea acestei măsuri, managementul instituției urmărește creșterea gradului de informare al contribuabililor prin limitarea la maxim a timpului alocat în acest scop.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7654 secunde