Cum puteţi scăpa de majorările la taxele şi impozitele locale întârziate

329
Cum puteţi scăpa de majorările la taxele şi impozitele locale întârziate - cumputetiscapa1-1605726426.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii care nu au reuşit să îşi plătească la timp taxele şi impozitele locale pot scăpa de o parte din datorie. Reprezentanţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa anunţă contribuabilii persoane fizice şi juridice care au obligaţii de plată la bugetul local, restante la data de 31 martie 2020 inclusiv, că pot beneficia de anularea majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor fiscale principale restante, în baza prevederilor HCL nr. 182/30.06.2020 privind instituirea unor facilităţi fiscale la nivelul municipiului Constanţa.

Pentru a beneficia de această ştergere a accesoriilor, trebuie să depuneţi o cerere prin care să solicitaţi acest lucru, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2020. De asemenea, trebuie să achitaţi toate taxele şi impozitele restante la 31 martie 2020, până la data depunerii cererii de anulare a majorărilor, şi trebuie să achitaţi toate impozitele şi taxele cu termene de plată cuprinse între 1 aprilie 2020 şi data depunerii cererii de anulare a accesoriilor inclusiv.

„Debitorii care vor să beneficieze de anularea obligaţiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intenţia lor şi îşi pot achita debitul şi în mod eşalonat până cel târziu la data de 15 decembrie 2020. Cererile şi notificările pot fi depuse la ghişeele SPIT, trimise prin e-mail sau prin poştă, la Agenţiile fiscale nr. 1, 2, 3, 4, 5 şi 6. Pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, recomandăm contribuabililor să evite deplasarea la ghişeele instituţiei şi să utilizeze serviciile online disponibile pe site-ul www.spit-ct.ro. Operaţiunile rezolvate la ghişeele SPIT se pot realiza şi prin metode alternative la distanţă, mai simplu, mai rapid şi mai prudent”, transmit reprezentanţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5778 secunde