Cum puteți să plătiți taxele locale, de acasă

179

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să evite aglomerația își pot achita taxele și impozitele locale de acasă sau de la birou.

Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța reamintesc faptul că există mai multe modalități de plată online prin care plătiți fără să stați la cozi.

Astfel, se fac plăți direct pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/Plata impozite", integral sau în cinci rate prin programul BT, ori prin intermediul aplicației e-Tax Mobile-SPIT, disponibilă pe AppStore și PlayStore, pe telefoanele mobile.

De asemenea, o modalitate simplă de achitare a dărilor către bugetul local este pe site-ul www.ghiseul.ro, la secțiunile "Plătește online impozite și taxe" și "Plată fără autentificare".

Simplu de plătit este și prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania.

"Contribuabilii care achită integral obligațiile fiscale datorate bugetului local până la data de 30 iunie, inclusiv, beneficiază de 10% bonificație pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport", explică reprezentanții SPIT.

Sumele de până la 50 lei, inclusiv, se achită integral până la data de 30 iunie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5791 secunde