Cum puteți să plătiți de acasă impozitele și taxele locale

852

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța reamintește contribuabililor modalitățile de plată a impozitelor și taxelor locale pe Internet pe care le au la dispoziție, respectiv: plata cu cardul pe site-ul www.spit-ct.ro și plata prin Internet Banking.

Pentru prima modalitate, prin intermediul cardului bancar site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, contribuabilii se vor autentifica cu nume de utilizator și parolă, emise de către SPIT în baza unei cereri de înregistrare în sistem, care se găsește pe site-ul instituției, la secțiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor. Cererea poate fi înregistrată direct în sistem sau poate fi listată și depusă la oricare din ghișeele unice ale SPIT.

O altă modalitate de plată pe Internet este prin intermediul serviciului Internet Banking pentru utilizarea căruia contribuabilii trebuie să aibă deschis un cont de Internet Banking la o unitate bancară. Plata impozitelor și taxelor locale se poate efectua accesând contul de Internet Banking unde se vor introduce sumele de plată precum și conturile de trezorerie corespunzătoare în care se vor vira banii.

Sumele de plată și conturile de trezorerie pot fi extrase de pe înștiințarea de plată primită la domiciliu sau din sistemul electronic oferit de SPIT, în cazul în care contribuabilul este utilizator și se află în posesia elementelor de identificare în sistem.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4358 secunde