Cum puteți plăti online taxele și impozitele locale

Vineri, 04 Septembrie 2020, 19:29
149
Constănțenii care încă mai au de plătit taxe și impozite locale o pot face fără să fie nevoie să meargă la ghișeu. Astfel, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a introdus mai multe metode de plată online.

Pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Plata impozite, se pot face plăți integrale sau în cinci rate prin programul BT. Prin intermediul aplicației e-Tax Mobile–SPIT, disponibilă pe AppStore și PlayStore, se poate plăti chiar și de pe telefoanele mobile. De asemenea, mai puteți achita pe site-ul www.ghiseul.ro, la secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare, prin serviciul Internet Banking și prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania.

"Pentru neachitarea la termen a obligațiilor fiscale principale, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună și fracție de lună, până la data stingerii sumei datorate inclusiv", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.Pagina a fost generata in 0.3551 secunde