Cum puteți plăti impozitele locale restante înainte să achitați penalizările

190
Cum puteți plăti impozitele locale restante  înainte să achitați penalizările - spittaxeimpoziteghiseu12-1431449346.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au datorii la bugetul local, care se află în procedură de urmărire și executare silită pot alege să plătească mai întâi impozitul restant și apoi penalizările calculate la zilele de întârziere.

"Contribuabilii cu creanțe fiscale pot opta pentru aplicarea prevederilor art. 169 alin. 2.1. din O.G. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, respectiv pentru stingerea cu prioritate a tuturor obligațiilor fiscale principale din toate titlurile executorii, în ordinea vechimii, și apoi obligațiile fiscale accesorii, în ordinea vechimii, și nu stingerea obligațiilor fiscale principale și a obligațiilor fiscale accesorii aferente fiecărui titlu executoriu, astfel cum este reglementat de art. 169 alin. 2 din O.G. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe, Virginia Uzun.

Astfel, în vederea încadrării în aceste prevederi, trebuie să depuneți o cerere la sediul Agenției fiscale nr. 6 din strada Sulmona nr. 22. Această solicitare va trebui făcută ori de câte ori se va efectua o plată sau se va solicita o compensare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4588 secunde