€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Cum puteți obține avizul pentru pescuitul sportiv de la Poliția de Frontieră

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Anul trecut, au precizat reprezentanții Institutului Național de Statistică, a fost înregistrată o creștere a numărului de turiști în județul Tulcea. Tocmai de aceea, este posibil ca și în cursul anului 2019 numărul turiștilor să fie în creștere în zona județului Tulcea și în special în Delta Dunării. „Odată cu deschiderea unui nou sezon turistic, dorim să aducem în atenție celor ce au ales această destinație turistică pentru anul 2019, faptul că aceasta este zonă de frontieră, astfel încât, cei ce ne vor vizita, vor întâlni pe timpul sejururilor polițiști de frontieră la datorie.


Având în vedere că una din activitățile preferate ale celor care aleg să petreacă timpul liber în Delta Dunării, respectiv în Dobrogea de nord este pescuitul, dorim să facem cunoscute câteva aspecte ce trebuie respectate pentru practicarea acestei activități. Astfel, pescuitul industrial și sportiv în apele de frontieră, apele maritime interioare și în marea teritorială se efectuează, în condițiile legii, în locurile și sectoarele stabilite de autoritățile competente, cu avizul prealabil al organelor Poliției de Frontieră Române”, au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă. 


Ei au precizat că avizele pentru desfășurarea activității de pescuit sportiv se eliberează de către Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea. Cererea de solicitare a avizului, însoțită de copia ale cărții de identitate a solicitantului și a permisului de pescuit recreativ-sportiv valabil pentru anul în curs, se pot depune la sediul Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, de luni până vineri, între orele 9.00 - 13.00. În afara orelor de program, sâmbătă, duminică, sărbători legale, documentele pentru eliberarea avizelor de pescuit sportiv se pot depune pe adresa de e-mail stpf.tl@igpf.ro sau fax 0240.534.996. 


Menționăm faptul că, de la începutul anului până în prezent, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au fost eliberate peste 11.000 de avize pentru pescuit recreativ-sportiv.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7342 secunde