Cum puteți intra în posesia taloanelor de pensie

680
1
Cum puteți intra în posesia taloanelor de pensie - taloane-1518543977.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii trebuie să știe că taloanele de pensie se transmit direct la domiciliul pensionarilor, prin poștă, indiferent de modalitatea de plată a pensiei (card/cont bancar sau prin compania mai sus menționată). 


Având în vedere faptul că pe aceste taloane sunt înscrise date cu caracter personal, cum ar fi codul numeric personal, venitul brut și net cuvenit pensionarului, demonstrează calitatea de pensionar, acestea nu pot fi înmânate decât titularului, sub semnătură, prin prezentarea cărții de identitate. Acestea pot fi transmise și mandatarului desemnat prin procură specială, pentru a evita folosirea datelor de pe cuponul de pensie sau chiar a cuponului de către alte persoane în scopuri oneroase. 


În cazul în care aceste taloane nu sunt înmânate titularului, ele se întorc la Casa Județeană de Pensii (CJP). În situația în care aveți nevoie de talonul de pensie pe luna respectivă și nu ați avut posibilitatea să intrați în posesia lui, puteți solicita CJP eliberarea unei adeverințe care să dovedească calitatea de pensionar.


Comentează știrea

Viorel
24 februarie 2018
Vrei sa castigi bani?

Cautam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1731 secunde