Cum puteți achita și obține autorizația de circulație a vehiculelor pentru transportarea mărfurilor

186
Cum puteți achita și obține autorizația de circulație a vehiculelor pentru transportarea mărfurilor - spit2-1504796308.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța readuce în atenția constănțenilor posibilitatea achitării și obținerii autorizației de circulație privind taxa folosire tramă stradală online, pe site-ul www.spit-ct.ro.

Taxa este stabilită în funcție de masa totală maximă autorizată/masa încărcată maximă admisă din punct de vedere tehnic și este datorată de către persoanele fizice și juridice care dețin autovehicule concepute și construite pentru transportul de mărfuri (≥ 2,5 t) pe raza municipiului Constanța, pe străzile de trafic ușor, mediu și greu.

Cuantumul taxei datorate poate fi consultat pe site-ul instituției, accesând secțiunea Legislație/Hotărâri ale Consiliului Local/HCL 382/2016 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017/Anexa nr. 5 - Capitolul III.

Astfel, persoanele fizice și persoanele juridice pot achita taxa și intra în posesia autorizației de circulație pe adresa personală de e-mail, accesând secțiunea "Plata online a impozitelor" - "Plată alte taxe" și completând datele solicitate (CNP/CUI, nume și prenume/denumire societate, adresă de domiciliu/sediu, localitate, județ, e-mail, tipul taxei, datele mijlocului de transport).

De asemenea, pentru verificarea autenticității autorizațiilor de circulație emise, SPIT a implementat pe site-ul instituției butonul "Verifică autorizație circulație" din cadrul secțiunii "Servicii Online". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde