Cum putem să ne plătim impozitele și taxele locale

513
Cum putem să ne plătim impozitele și taxele locale - 4-1326963555.jpg

Articole de la același autor

Pentru a evita eventualele aglomerări de la ghișeele instituției, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța recomandă contribuabililor să aleagă modalitatea de plată cea mai accesibilă pe care o au la dispoziție.

În acest sens, SPIT amintește persoanelor fizice și juridice, serviciile de plată oferite de instituție cu scopul de a limita timpul acordat în vederea achitării impozitelor și taxelor locale. Astfel, le uteți plăti cu numerar sau POS la ghișeele instituției din: str. Sulmona nr. 22, str. Atelierelor nr. 3, str. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C în incinta City Park Mall (sky level), str. Badea Cârțan nr. 3, str. Nicolae Grindeanu nr. 66 și str. Dumbrăveni nr. 1, dar și la ghișeele de pe str. Ecaterina Varga nr. 25-27 (fostul Centru pentru Informare Cetățeni), str. Mamaia nr. 86 din incinta Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, la oficiile poștale din localitate, la agențiile băncilor Garanti Bank și Transilvania.

Dacă doriți să plătiți cu cardul bancar o puteți face pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/ Plata online a impozitelor" sau link-ul https://etax.spit-ct.ro unde se vor autentifica cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online. Se mai pot face plăți și prin Internet Banking, dar numai după ce deschideți un cont de internet Banking.

Plata cu O.P. se poate efectua prin banca unde contribuabilul are cont deschis, iar prin mandat poștal  la orice oficiu poștal din țară.

Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5674 secunde