Cum putem îmbunătăți calitatea vieții

131
Cum putem îmbunătăți calitatea vieții - asociatie-1508073813.jpg

Articole de la același autor

Asociația "Youth Vision", alături de o serie de organizații din Italia, Estonia, Macedonia, Ungaria, Polonia, Spania și Letonia, organizează până vineri, 20 octombrie, cursul de formare "Youth Worker 4 Social Change", proiect finanțat prin programul "Erasmus Plus". 


La acest curs, vor participa 24 de persoane, din opt țări ale Uniunii Europene, care vor discuta despre rolul activității tinerilor în antreprenoriatul social și susținerea tinerilor cetățeni activi, acordând o atenție deosebită transformării ideilor în acțiuni de impact. În tot acest interval, antreprenorii vor învăța cum să redacteze un plan de afaceri, respectiv o propunere de proiect cu impact social, Constanța fiind reprezentată de Andrei Huțanu. El va susține un workshop pe tematica dezvoltării strategiilor de marketing și promovare. 


Precizăm că "Youth Vision" este o asociație neguvernamentală care are ca misiune îmbunătățirea calității vieții persoanelor aflate în risc social prin oferirea de oportunități educative și integrare socio-profesională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Cum pot accesa tinerii fonduri europene
Pagina a fost generata in 0.5501 secunde