Cum poți vedea factura Enel și indexul la curentul electric pe telefonul mobil

4673
Cum poți vedea factura Enel  și indexul la curentul electric pe telefonul mobil - afuratuntelefonmobilincontulunei-1353099243.jpg

Articole de la același autor

O aplicație mobilă de ultimă oră pentru smartphone-uri și tablete permite accesul la serviciul de tip self-service MyEnel. Aplicația este lansată de Enel România, în premieră pentru sectorul de utilități din țara noastră. Clienții Enel pot afla cele mai recente știri despre companie, pot consulta date despre tarife, oferte speciale sau informații despre zonele în care sunt programate lucrări de mentenanță și modernizare a rețelei electrice. În plus, clienții își pot accesa istoricul consumului de energie și pe cel al indexurilor contoarelor. MyEnel App poate fi descărcat gratuit de pe App Store sau Google Play. 


Cu un design atractiv și ușor de utilizat, aplicația mobilă MyEnel vine în ajutorul clienților care doresc să folosească opțiunile "self-service". Aceasta oferă informații actualizate, persona-lizate, direct pe tableta sau pe smartphone-ul clientului, făcând astfel posibile o întreagă gamă de operațiuni, fără a mai fi necesară deplasarea clienților la un birou Enel. Mai mult, utilizatorii pot ac-cesa informații actualizate despre starea vremii, datorită modulului meteo înglobat aplicației. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7116 secunde