Nu sta la coadă!

Cum poți trimite cererea pentru prelungirea sau reluarea concediului de creștere a copilului

167
Cum poți trimite cererea pentru prelungirea sau reluarea concediului de creștere a copilului - nustalacoada-1471619403.jpg

Articole de la același autor

Dacă doriți să prelungiți sau să vă reluați concediul de creștere a copilului și plata indemnizației, puteți trimite documentele prin e-mail, în format scanat sau prin poștă, cu specificația pe plic "prelungire/reluare drepturi ICC". Dacă doriți, totuși, să le prezentați personal, trebuie să mergeți la sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială, de pe strada Decebal. 


Astfel, persoanele care se află în plată și care au optat inițial pentru concediul de creștere a copilului și plata indemnizației lunare până la împlinirea de către copil a vârstei de doi ani, dar acum doresc reluarea serviciului și intrarea în stimulentul de inserție până la vârsta de trei ani, trebuie să depună o cerere cu cel puțin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de doi ani. 


Dacă mămica se află deja în plata stimulentului de inserție și dorește reluarea concediului și plății indemnizației lunare, trebuie să depună o cerere, dar și acte doveditoare privind suspendarea activității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0215 secunde