Cum poți închiria un spațiu comercial în Gara Constanța

171
Cum poți închiria un spațiu comercial în Gara Constanța - cumpotisainchiriezi2-1411659637.jpg

Articole de la același autor

Sucursala regională de cale ferată Constanța scoate la licitație, astăzi, mai multe spații și terenuri. Aceasta este cea de-a treia etapă a sesiunii de închiriere spații și terenuri din proprietatea privată a companiei, program inclus în proiectul imobiliar demarat de CNCF CFR SA, în luna iulie a acestui an, în vederea dezvoltării activității comerciale.

Cele opt sucursale regionale de cale ferată București, Craiova, Timișoara, Brașov, Cluj, Iași, Galați și Constanța organizează, astăzi, licitații publice cu strigare pentru închirierea a peste 1.000 de spații și terenuri cu o suprafață totală de 437.724 de metri pătrați, unde agenții economici pot demara sau dezvolta activități comerciale.

"Spațiile comerciale scoase de CFR SA pe piața imobiliară au o suprafață totală de 49.352 mp, iar terenurile - 388.373 mp și se adresează tuturor categoriilor de agenți economici, atât celor care încă nu s-au alăturat acestui proiect, cât și celor care intenționează să-și extindă activitățile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau național. Locațiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, și pot fi închiriate și de micii întreprinzători care analizează intrarea și dezvoltarea unei activități comerciale pe piața locală. Gările modernizate la standarde europene asigură agenților economici condițiile optime pentru a-și adapta ofertele de produse și servicii la cerințele celor aproximativ 60 de milioane de călători, care tranzitează anual stațiile de cale ferată", explică Oana Brânzan, reprezentantul CFR.

Dezvoltatorii și reprezentanții marilor brand-uri care doresc să intre și pe piața de retailer locală și au achiziționat documentația necesară sunt așteptați să participe la cele opt licitații deschise, astăzi, începând cu ora 9.00, la sediile regionale de cale ferată: București, Craiova, Timișoara, Brașov, Cluj, Iași, Galați și Constanța.

La Constanța, CFR a scos la închiriat zeci de spații comerciale în gara din Constanța, dar și în gările din Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Neptun, Tuzla, Mangalia și Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 August 2014
Stire din Economie : CFR introduce limitări de viteză
Pagina a fost generata in 0.5169 secunde