Cum poți face gratuit cursuri de turism și limba bulgară

232
1
Cum poți face gratuit cursuri de turism  și limba bulgară - cursuriturism-1516201144.jpg

Articole de la același autor

Hotelul Oxford din Constanța va găzdui mâine, de la ora 14.00, prima sesiune de informare privind cursurile gratuite de pregătire în turism și de limbă bulgară pe care tinerii constănțeni le pot urma în perioada următoare.

Evenimentul este organizat de Dolphin Travel & Events, în cadrul proiectului "Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului", finanțat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria și implementat de către Municipalitatea Kavarna, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius" Constanța.

"Cursurile se adresează tinerilor până în 29 ani, ce vor să-și dezvolte o carieră în turism, care își caută un loc de muncă, vor să se reorienteze în carieră, sau să-și îmbogățească cunoștințele de specialitate. În urma evenimentelor de informare și motivare, se va face selecție de minim 40 de tineri din judetul Constanța care vor urma gratuit cursuri de instruire profesională în specialitatea dorită din domeniul turismului și curs de limba bulgară, care vor începe în luna februarie", precizează Elena Luiza Oprea, reprezentantul Dolphin Travel & Events.

Cei peste 50 de participanți care sunt așteptați la eveniment vor afla cum pot să-și crească șansele de angajare sau promovare în turism, participând la aceste cursuri, ce oferă diplomă recunoscută de angajatori, în Uniunea Europeană. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Pentru înscriere la evenimentele de informare, este necesară trimiterea unui e-mail la adresa [email protected], în care să se menționeze nume complet, număr de telefon, data nașterii, studiile.

Următoarele două sesiuni de informare se vor desfășura pe 26 ianuarie și pe 2 februarie, tot de la ora 14.00, în aceeași locație. 

Comentează știrea

Karin
18 ianuarie 2018
Recrutam urgent moderatori

Recrutam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7574 secunde