Cum plătești factura la RAJA fără să stai la coadă

623
Cum plătești factura la RAJA fără să stai la coadă - cumplatestifacturalaapa-1557765615.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți oroare de stat la cozi, puteți plăti factura la apă de acasă sau de la birou, rapid și sigur. Cu platforma on-line Contul meu RAJA, clienții companiei de apă, indiferent de calitatea juridică, au toate informațiile într-un singur loc. 


Contul de client poate fi accesat în timp real, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Crearea acestuia durează doar un minut, iar avantajele sunt multiple. În primul rând, îl puteți folosi pentru verificarea și transmiterea online a consumului de apă, puteți verifica soldul de client la zi, puteți ține evidența facturilor, puteți plăti facturile, rapid și fără un comision suplimentar. De asemenea, prin contul respectiv aveți posibilitatea activării facturii electronice.
Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e-mail sau a codului de client și a parolei. 


Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3445 secunde