Cum ne afectează eclipsa de soare care va avea loc azi

798
1
Cum ne afectează eclipsa de soare care va avea loc azi - eclipsa-1442051084.jpg
O eclipsă de Soare parțială va avea loc azi, 13 septembrie 2015. Aceasta va fi cea de a X-a eclipsă parțială din secolul al XXI-lea. Această eclipsă va fi vizibilă în sudul Africii, sudul Madagascarului, apoi va atinge Antarctica orientală.

În general, în astrologie, eclipsele de soare simbolizează noi începuturi, pe toate planurile – carieră, dragoste sau chiar pe plan personal. Un fel de redescoperire a propriei persoane. E bine de știut că toate aceste schimbări pot fi de-a dreptul radicale, așa că toată lumea ar trebui să profite de aceste oportunități, scrie Radio Iași.

Comentează știrea

Cosmin
13 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6059 secunde