Cum își pot rezerva constănțenii locuri de parcare

1251
2
Cum își pot rezerva constănțenii locuri de parcare - cumisipotrezerva-1452186193.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii pot continua sau reînnoi și anul acesta, la cerere, rezervarea locurilor de parcare în fața blocului sau a casei, ori la sediul firmei. Aceste locuri sunt în parcajele amenajate pe domeniul public, în conformitate cu prevederile Consiliului Local Constanța.

Valoarea taxei de continuare (reînnoire) a rezervării locului de parcare este de 500 lei pentru persoanele juridice și 173 lei pentru persoanele fizice, sume ce se încasează până la 31 martie 2015, dată după care se aplică penalități pentru întârziere.

Actele necesare pentru reînnoirea autorizației persoane fizice sau juridice sunt: certificatul de înmatriculare al autoturismului (copie) l cartea de identitate a solicitantului (CI ori BI) sau certificat unic de înregistrare (copie) l copie contract de leasing (unde este cazul) l autorizația de rezervare din anul 2015, în original.

În vederea obținerii unui loc nou, trebuie să prezentați o cerere tip completată și avizată de asociația de proprietari, un plan de amplasare a parcajului în zonă și a locului solicitat avizat de asociația de proprietari, contractul de leasing (unde este cazul), certificatul de înmatriculare al autoturismului (copie) și cartea de identitate a solicitantului (CI ori BI) (copie). 

Comentează știrea

dedu
8 ianuarie 2016
Informatiile sunt false!

S-a shimbat procedura de reinnoire. Nu se mai merge la primarie la city park. Incepand cu 2016 txa pt parcare se plateste direct la agentiile fiscale spit la fel ca impozitul pe cladiri. Eu am platit-o ieri la spit.De altfel, iti vine acasa pe instiintarea de la spit. Rog autoarea articolului sa se informeze si sa revina cu un articol in care sa prezinte informatiile corecte pt a nu dezinforma cetatenii. Multumesc.

Andrei
8 ianuarie 2016
Autorizatie loc parcare.

Daca am cumparat un apartament si doresc sa folosesc in continuare locul de parcare al fostului proprietar unde ma incadrez la reinoirea autorizatiei pentru loc de parcare sau la obtinerea unui loc nou de parcare ??? Va multumesc !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde