Cum este marcată, la Constanța, Ziua Mondială a Sindromului Down

188
Cum este marcată, la Constanța, Ziua Mondială a Sindromului Down - stemmenmuligmarkoerautisme0-1521556204.jpg

Articole recomandate

Asociația Down Est din România organizează un program interactiv prin care să marchează Ziua Mondială a Sindromului Down, pe 21 martie la Constanța. Evenimentul va avea loc la intrarea principala de la parter, in apropierea Infodesk din City Park Mall miercuri 21 martie începând cu ora 18.00. 


Scopul evenimentului este de conștientizare, acceptare și integrare a persoanelor cu Sindrom Down în societatea cotidiană. Organizatorii vor imortaliza momentele frumoase cu ajutorul fotografului Lucian Gontila. Trupa Suflețel va aduce cei mai simpatici și colorați îngerași care vor antrena atmosfera și vor crește distracția la cote maxime. Pentru că este zi de sărbătoare pentru oameni speciali vă invităm alături de noi să degustați o felie de tort și să vă pictați pe față cu cifra 21 simbolizând trisomia 21 și panglica specifică Sindromului Down. 


Ne vom antrena mușchii în ritm de Zumba cu World Class și vom oferi îmbrățișări gratuite tuturor celor prezenți în semn de recunoștință și prietenie. Vom fi atât de bucuroși să ne fiți alături pe 21 martie de Ziua Mondială a Sindromului Down.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5286 secunde