Cum au scăpat constănțenii de echipamentele electrice vechi

167
Cum au scăpat constănțenii  de echipamentele electrice vechi - cumauscapat-1404143989.jpg

Articole de la același autor

Aproape șase tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice colectate în municipiul Constanța în doar două zile. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, "Fă-le vânt deșeurilor!", organizată de Polaris și Gremlin.

Pe toată durata campaniei locuitorii municipiului Constanța au avut de ales între varianta de a aduce aparatura veche sau uzată la unul din cele 5 centre permanente de colectare sau în cazul deșeurilor voluminoase sau grele, de a solicita preluarea gratuită a deșeurilor de la domiciliu prin apelarea numărului de telefon 0757.777.097. Astfel, constănțenii au reușit ca în doar două zile să predea în vederea reciclării, 5.897 kg deșeuri de echipamente electrice și electro-nice.

Indiferent de modalitatea de predare, fiecare participant la campanie a primit pe loc un evantai drept premiu instant, precum și un bilet la tombolă. Campania desfășurată sub sloganul "Fă-le vânt deșeurilor!" s-a încheiat cu desemnarea câștigătorilor prin tragere la sorți, iar premiile oferite de organizatori i-au făcut fericiți pe Olguța Dițu, care a primit un ventilator de birou, Mihai Andrei, care a primit un ventilator cu apă și pe Eugenia Pascu, care a primit un aparat cu aer condiționat.

Centrele de colectare deșeuri de echipamente electrice și electro-nice sunt deschise pe toată perioada anului și se află pe șoseau Mangaliei, în zona complexului comercial Billa, pe strada Adamclisi, în zona complexului Brotăcei, pe strada Cișmelei, la intrarea spre Școala nr. 29, pe bulevardul I. C. Brătianu, în zona complexului Cora și pe strada Unirii, în zona complexului Adivin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6499 secunde