Cum au petrecut năvodărenii de 1 Mai. Galerie foto

301
1

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Năvodari, împreună cu Casa de Cultură "Pontus Euxinus", au organizat, vineri, în Tabăra Delfinul, evenimentul "Manifest - 1 Mai muncitoresc". 


Sute de năvodăreni au luat parte la petrecerea câmpenească, muzica, micii și berea fiind nelipsite. 


Pe scenă au evoluat Express Junior, Panoramik, Hai Noroc, Cornel de la Năvodari și Universal. Ansamblurile de copii din Năvodari au oferit un spectacol, care a conținut o serie de dansuri populare românești, iar Ansamblul Casei de Cultură din General Toshevo, Bulgaria, i-a încântat pe cei prezenți cu dansuri bulgărești. Oaspeții sud-dunăreni s-au remarcat și prin costumele tradiționale colorate și autentice. Invitatul special, Florin Petrescu, Axinte din Vacanța Mare, i-a făcut pe oameni să râdă cu glume și bancuri deja consacrate. Totodată, cei mai mici dintre copii s-au cățărat pe toboganele gonflabile sau au jucat fotbal în aer liber. 


"Este ziua în care năvodărenii s-au adunat nu doar să petreacă, ci să comunice între ei, să-și spună problemele, dar în același timp să transmită și administrației locale ce probleme consideră că există în oraș. Am discutat despre groapa de gunoi și i-am liniștit pe oameni, în sensul că sperăm să rezolvăm problema pe cale juridică, iar dacă nu vom avea rezultatul scontat pe calea instanței, atunci este normal să avem un punct de vedere al societății civile și al lor, bineînțeles. Dacă instanțele din România impun totuși o altă voință decât voința locală, mie mi se pare normal ca societatea civilă să intervină și să demonstreze pașnic și legal că voința orașului este alta. Groapa reprezintă o problemă pentru întreg litoralul și pentru Constanța", a transmis viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru. 


Pe lângă groapa de gunoi, oamenii au discutat cu autoritățile locale și despre canalizare, apă și drumuri, reprezentanții primăriei asigurându-i pe locuitorii orașului că vor rezolva aceste probleme în funcție de priorități. 


Comentează știrea

catalin
4 mai 2015
Angajare imediata !!!!!!

Angajare imediata !!!!! Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5391 secunde