Cum arată parcul din Eforie Sud. Investiție de 3,1 milioane de lei!

1420
2

Articole de la același autor

Turiștii care vor veni, la vară, la Eforie Sud vor avea ocazia să se plimbe și să se distreze în noul parc din stațiune. Situat chiar pe faleză, parcul este unul dintre cele mai moderne din țară, cu iluminat nocturn, locuri de joacă și de relaxare.

Parcul a fost realizat cu fonduri europene, valoarea totală a investiției ridicându-se la peste 3,1 milioane de lei. Proiectul privește dezvoltarea zonei de recreere din partea turistică cea mai aglomerată din Eforie Sud. Acolo unde, în anii trecuți, erau amplasate mașinuțe și jocuri mecanice, a fost ridicat un parc cu o arhitectură modernă și interesantă, cu multe spații verzi, dar și bănci unde vă puteți relaxa și admira de la înălțime valurile Mării Negre și jocul pescărușilor. 

"Parcul a devenit un punct de atractivitate în Eforie Sud, într-o zonă unde dintotdeauna a existat concentrare turistică. Mai tot timpul am avut o problemă în găsirea unei locații pentru desfășurarea de spectacole, pe care astfel am rezolvat-o. A fost notificat și proprietarul Cazinoului, ca să renoveze clădirea din apropierea parcului, pentru a nu face notă discordantă cu viitoarea zonă", a declarat primarul Ioan Ovidiu Brăiloiu.

Parcul a fost amenajat pe o suprafață totală de aproape 8.000 de metri pătrați, cu alei asfaltate și iluminat nocturn. Au fost amplasate piese de mobilier specific, copiii au la dispoziție mai multe locuri de joacă, iar adulții, mai multe zone de relaxare. Parcul include și piste pentru role și skateboard, precum și fântâni arteziene. De asemenea, va fi realizată și o scenă pentru concerte și spectacole estivale. 

Comentează știrea

localnic
23 decembrie 2014
da

Este un parc care a stabilit un nou record la densitatea cosurilor de gunoi ; in fond trebuiau sa justifice banii cumva, nu?

fff
23 decembrie 2014
de 2 lei

Jenant. Cel mai urat parc. Buruieni.garduri ca la vite.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Economie : Cât costă Revelionul 2015?
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Economie : 2014 - un an bun pentru turism
Pagina a fost generata in 1.1192 secunde