€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Cum arată parcul din Eforie Sud. Investiție de 3,1 milioane de lei!

Ştire online publicată Marţi, 23 Decembrie 2014. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Turiștii care vor veni, la vară, la Eforie Sud vor avea ocazia să se plimbe și să se distreze în noul parc din stațiune. Situat chiar pe faleză, parcul este unul dintre cele mai moderne din țară, cu iluminat nocturn, locuri de joacă și de relaxare.

Parcul a fost realizat cu fonduri europene, valoarea totală a investiției ridicându-se la peste 3,1 milioane de lei. Proiectul privește dezvoltarea zonei de recreere din partea turistică cea mai aglomerată din Eforie Sud. Acolo unde, în anii trecuți, erau amplasate mașinuțe și jocuri mecanice, a fost ridicat un parc cu o arhitectură modernă și interesantă, cu multe spații verzi, dar și bănci unde vă puteți relaxa și admira de la înălțime valurile Mării Negre și jocul pescărușilor. 

„Parcul a devenit un punct de atractivitate în Eforie Sud, într-o zonă unde dintotdeauna a existat concentrare turistică. Mai tot timpul am avut o problemă în găsirea unei locații pentru desfășurarea de spectacole, pe care astfel am rezolvat-o. A fost notificat și proprietarul Cazinoului, ca să renoveze clădirea din apropierea parcului, pentru a nu face notă discordantă cu viitoarea zonă”, a declarat primarul Ioan Ovidiu Brăiloiu.

Parcul a fost amenajat pe o suprafață totală de aproape 8.000 de metri pătrați, cu alei asfaltate și iluminat nocturn. Au fost amplasate piese de mobilier specific, copiii au la dispoziție mai multe locuri de joacă, iar adulții, mai multe zone de relaxare. Parcul include și piste pentru role și skateboard, precum și fântâni arteziene. De asemenea, va fi realizată și o scenă pentru concerte și spectacole estivale. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7943 secunde