Cum arată Mamaia cu zece zile înainte de deschiderea sezonului estival

1495
3
Cum arată Mamaia cu zece zile înainte de deschiderea sezonului estival - fotofondmamaia1-1461089955.jpg

Articole de la același autor

Bălării, pomi uscați, nisip pe promenadă, materiale de construcții, gunoaie, așa arată la această oră Mamaia, cea mai căutată stațiune de pe litoral. Peste zece zile, aici va fi un furnicar de turiști, dar autoritățile locale și administrația plajelor par să fi pierdut lupta contracronometru pentru pregătiri.

Viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, le promitea operatorilor economici din Mamaia și Satul de Vacanță, în luna martie, că stațiunea va fi gata pe 20 aprilie. Adică astăzi. Dar, deocamdată, stațiunea nu este pregătită pentru a primi turiști. Spațiile verzi sunt încă pline de bălării și materiale de construcții, copacii uscați sunt încă în picioare, promenada este plină de nisip, după furtunile de astă iarnă, iar pe plaje zărim gardurile de protecție, din stuf. Și toate acestea sunt vizibile chiar în centrul stațiunii, pe promenada de la Perla, în zona Castel, spre piațeta de la Cazino și spre Hotel Rex.

Unii ar spune că mai este destul timp până la minivacanța de 1 Mai, dar, în realitate, mai sunt doar trei zile lucrătoare săptămâna aceasta și încă patru zile săptămâna viitoare, căci hotelierii spun că de joi seară, vineri dimineață, așteaptă deja primele grupuri de turiști. Greu de crezut că lucrătorii Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral vor reuși să curețe toate plajele din Mamaia și vor lua tot nisipul de pe promenadă până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Dacă așa stă situația în Mamaia, despre care se știe că este cea mai aglomerată de 1 Mai, nici nu vrem să ne gândim cum arată plajele din restul litoralului. În ce privește lucrătorii Primăriei Constanța, și aceștia sunt în criză de timp, pentru că stațiunea este departe de a fi gata.

Prețuri pentru toate buzunarele

În ce-i privește pe hotelieri, aceștia estimează un debut de sezon în forță, cu mai mulți turiști decât anul trecut.

"Tarifele sunt foarte bune și deja în unele hoteluri au fost rezervate toate camerele, cu prețuri de la 120 - 150 de lei pe cameră, de noapte, pentru două persoane, cu mic dejun inclus, în Eforie, până la 200 - 250 de lei, în Mamaia, în funcție de dotări și gradul de clasificare", a declarat Nicolae Bucovală, președintele Asociației Patronale Mamaia.

Reprezentanții Autorității Naționale de Turism se vor afla în această perioadă pe litoral, pentru a se asigura că hotelierii respectă legile și îi respectă pe turiști.

"Sunt semnale că anul acesta se va repeta anul 2008, unul de vârf pentru sezonul estival. Până pe 28 aprilie, ne vom afla în zonă, pentru prevenție și consultanță, mai ales pentru cei care s-au clasificat în ultimul moment. După 28 aprilie, ne retragem ca să nu deranjăm turiștii aflați în vacanță", a anunțat Anca Nedea, președintele Autorității Naționale de Turism. 

Comentează știrea

Fidelity Investments
20 aprilie 2016
Oferta de împrumut pentru a rezolva toate problemele sau un fel la o rată a dobânzii de 2%.

Oferta de împrumut pentru a rezolva toate problemele sau un fel la o rată a dobânzii de 2%.   doamnelor hi și Dl. Atenției  Investitiile de companie FIDELITY anunta ofera imprumuturi variind de la 2000 € la 500 milioane €, ajutând pe toți cei care au nevoie de finanțare a proiectelor lor; să își plătească datoriile; plata cheltuielilor de învățământ; cumpărare companii; crearea unor întreprinderi; oferă credite auto, și împrumuturi familiale.  Ne-ar dori să spunem că suntem foarte grave și noi oferim împrumuturi cei care sunt prea serioase și au capacitatea de a rambursa taxele împrumutate.  Toți cei interesați de a face împrumuturi pentru noi trebuie să dea în mod necesar său real coordonată și un martor care va furniza, de asemenea, date de contact pentru asigurare, încredere și securitate, deoarece mulți ne-au trădat și au fugit. Dar compania a luat numeroase măsuri de precauție pentru a rezolva această problemă și pentru clienții de asigurare.  Daca sunteti interesati va sa ne contactati pe email: [email protected]              Fidelity Investments este disponibil   vă și încredere mulțumesc

Camatari in ziar
20 aprilie 2016
Fidelity Investments

Cat despre text se vede clar ca este tradus cu "Goagăl translate".Feriti-va de copita magarusilor !

Răspuns la: Oferta de împrumut pentru a rezolva toate problemele sau un fel la o rată a dobânzii de 2%.
Adăugat de : Fidelity Investments, 20 aprilie 2016
Oferta de împrumut pentru a rezolva toate problemele sau un fel la o rată a dobânzii de 2%.   doamnelor hi și...
fani
20 aprilie 2016
mamaia

De fapt care-i problema ? Dca statiunea asta este cea mai cautata ,inseamna ca asa o vor retardatii ! Plina de gunoaie (la propriu si figurat ) ......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.596 secunde