€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:
Libertatea.ro:

CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO

Ştire online publicată Miercuri, 15 Iunie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
www.libertatea.ro
CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO - 6-1465969103.jpg
www.libertatea.ro
CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO - 1-1465969141.jpg
www.libertatea.ro
CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO - 3-1465969151.jpg
www.libertatea.ro
CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO - 4-1465969160.jpg
www.libertatea.ro
CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO - 5-1465969170.jpg
www.libertatea.ro
CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO - 2-1465969187.jpg
Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a investit, in 2012, in construirea unui hotel in Madagascar. Mai exact, o serie de bungalouri langa plaja, pe un teren pe care l-a concesionat, pentru 99 de ani, de la un trib local. A platit doar 1 euro pe metru patrat si a achizitionat un teren de 1,8 hectare. Acolo a ridicat un complex pentru cei pasionati de sporturi nautice. Iata cum arata proprietatea pentru care a platit doar… 1 euro pe metru patrat, informează libertatea.ro


Acesta preciza că a concesionat terenul pentru că în Madagascar legea nu le permite străinilor să dețină proprietăți. În schimb se practică formula de concesionare pe 99 de ani, cu prelungire automată. Terenul apare și în declarația sa de avere din 2014, fostul edil precizând că îl deține împreună cu fratele său Mihai. 
De când a bătut palma cu tribul din Madagascar, Radu Mazăre a mai făcut câteva drumuri acolo pentru a supraveghea cum decurge construcția și, probabil a fost și de curând în zonă, deoarece în luna martie magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis ridicarea controlului judiciar sub care se afla și prin care nu putea părăsi țara. Între timp, fiul său, Răducu Mazăre a început să facă reclamă pe rețelele de socializare afacerii care a debutat pe 1 iunie sub numele de „Mantasaly Resort“.

Este vorba de 16 bungalouri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, Antsiranana, Madagascar, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar și un bar&lounge. Clienții beneficiază de cursuri de kite din partea unor instructori autorizați și pot cumpăra sau închiria echipamente de la magazinul din complex. Întreg complexul este alimentat cu energie electrică provenită de la panouri solare, iar potrivit site-ului complexului, anul viitor va fi inaugurat și un centru SPA aici, mai informează libertatea.ro.


Articolul integral poate fi citit pe www.libertatea.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7859 secunde