Cu trenul la mare, la concertul Europa FM - "Live pe plajă"

219
Cu trenul la mare, la concertul Europa FM -

Articole de la același autor

Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat în week-end-ul 31 iulie - 2 august 2015, cu prilejul celui mai mare concert - Europa FM - "Live pe plajă", CFR călători recomandă tuturor pasagerilor să-și procure din timp biletele de tren.

Acestea pot fi cumpărate online, cu reducere de 5 la sută, de la casele de bilete din stațiile și agențiile de voiaj CFR, de la automatele de vânzare din gările mari sau de la terminalele ZebraPay din marile centre comerciale.

Pasagerii care vor călători din București Nord în zilele de 30, 31 iulie și 1 august, cu unele trenuri spre litoral, vor primi cărți poștale - invitații pentru concertul Europa FM - "Live pe plajă". Concertul se află la cea de-a patra ediție și va avea loc sâmbătă, 1 august, pe plaja dintre stațiunile Venus și Saturn, de la ora 19,30. Toți cei aflați pe litoral îi vor putea asculta live pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români: Voltaj, Smiley, Holograf, Loredana, Vama și Vunk.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii pot consulta pagina de internet www.cfrcalatori.ro, pot suna la numărul de telefon 021.9521 sau se pot adresa personalului din stații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Show live cu Lora
Pagina a fost generata in 0.524 secunde