CT BUS. O nouă staţie de spălare automata a autobuzelor

319
CT BUS. O nouă staţie de spălare automata a autobuzelor - ctbus-1612512326.jpg

Articole de la același autor

Compania de transport public va avea o nouă staţie de spălare a autobuzelor, după ce cea veche nu mai putea fi folosită pentru curăţarea exterioară a autobuzelor noi Isuzu.
Directorul CT Bus, Bogdan Niţă, a anunţat că a fost obţinută Autorizaţia de Construire a staţiei. “În 2018, când am pus în circulație cele 104 autobuze Isuzu, ne-am lovit de problema igienizării exterioare. Tunelul de spălare, vechi de peste 35 de ani, nu putea deservi noile vehicule fără ca periile să nu deterioreze camerele și oglinzile exterioare și în același timp să putem păstra garanțiile contractuale pentru caroserie și vopsea. De atunci, colegii mei de la spălătorie curăță manual toate autobuzele Isuzu. Chiar și așa, apa dură specifică Dobrogei, lasă urme pe geamurile și pe caroseria autobuzelor”, a precizat Bogdan Niţă.
Potrivit acestuia, noua staţie va fi automata, de tip “drive through” şi include un sistem combinat de reciclare a apei uzate, dedurizare şi osmoză inversă. Termenul de execuţie este de patru luni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.711 secunde