CT BUS. Autobuzele etajate, scoase de pe traseu, de luni, 13 septembrie

156
CT BUS. Autobuzele etajate, scoase de pe traseu, de luni, 13 septembrie - autobuzeleetajate-1631275393.jpg

Articole de la același autor

CT BUS anunță publicul călător că începând de luni, 13 septembrie, suspendă linia estivală CiTy TOUR.

De aceea, pentru a profita de vremea frumoasă, constănţenii şi turiştii care se mai află zilele acestea pe litoral sunt invitaţi să facă un tur cu autobuzele etajate. Acestea pleacă de la Gara CFR, pe bulevardul 1 Mai, până în Portul Constanța, pe bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Traian, strada Mihai Viteazu, bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, până la Tabăra Turist.

Linia CiTy TOUR este deservită de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute. Pe sensul Gară CFR – Tabără Turist, acestea merg între orele 9.00 şi 20.40, iar pe sensul de retur, Tabără Turist – Gară CFR, între orele 9.00 şi 22.00.

Prețul unei călătorii este de 3 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 5 lei, valabil toată ziua. Astfel, puteți întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Circuitul CiTy TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic ,,Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.249 secunde