CT BUS a lansat campania "Sănătoși Împreună". Călătorii vor primi săpunuri de buzunar

248
CT BUS a lansat campania

Articole de la același autor

Pentru că apa și săpunul sunt cele mai importante arme împotriva coronavirusului, CT BUS a lansat campania "Sănătoși Împreună".

"Colegii noștri vor oferi călătorilor săpunuri de buzunar, pentru a-i ajuta să își păstreze mâinile curate. Ținem la sănătatea călătorilor noștri, a celor care, prin natura meseriei lor, chiar nu pot sta acasă", a declarat directorul general al CT BUS, Bogdan Niță.



El a precizat că acțiunea vine în completarea măsurilor de prevenție luate de CT BUS împotriva îmbolnăvirilor cu COVID – 19. Mai exact, încă de luna trecută, au fost montate dispensere cu dezinfectant în fiecare mijloc de transport în comun și a fost instituită distanțarea socială prin marcarea scaunelor care pot fi ocupate cu păstrarea unei distanțe de siguranță față de alți călători. Totodată, frecvent are loc dezinfecția autobuzelor în autobază, dar și la capetele de linii.


Reamintim că spălatul pe mâini cu săpun este recomandat de Organizația Mondială a Sănătății ca măsură de protecție împotriva coronavirusului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde