Creștinii ortodocși sărbătoresc Buna Vestire

Joi, 21 Martie 2019
782
În fiecare an, la data de 25 martie, prin praznicul Bunei Vestiri, Biserica Ortodoxă o cinstește pe Maica Domnului. Tocmai de aceea, duminică, 24 martie, de la ora 8.45, IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Biserica parohiei "Buna Vestire" din Constanța.


Totodată, în ziua hramului, 25 martie, peste 1.000 de persoane defavorizate vor beneficia de o masă caldă oferită de către parohie. Acestea se află în azilurile de bătrâni și centrele de plasament din Constanța. 


Tot duminică, dar de la ora 17.30, arhiepiscopul Tomisului va oficia slujba Vecerniei cu Litie la biserica "Buna Vestire" din Năvodari, apoi ierarhul, preoții și credincioșii vor merge în procesiune, cu moaștele Sfinților Pantelimon, Epictet și Astion, pe următorul traseu: Biserica "Buna Vestire" - strada Constanței - centru - întoarcere la biserică pe strada Albinelor. 
În plus, luni, 25 martie, IPS Teodosie se va întâlni cu IPS Visarion, episcopul din Tulcea, și va face parte din soborul de arhierei care va oficia Sfânta Liturghie la Biserica "Buna Vestire" din Tulcea.


Pagina a fost generata in 0.2607 secunde