Creşă şi fermă de produse bio pentru meniul copiilor, în cartierul Palazu Mare

682
Creşă şi fermă de produse bio pentru meniul copiilor, în cartierul Palazu Mare - cresasiferma1-1609179801.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile constănţene vor înfiinţa o creşă în cartierul Palazu Mare, în 2021. Alături de clădirea unde va funcţiona creşa, va fi amenajată şi o fermă cu produse bio care vor fi incluse în meniul celor mici.



Consilierii locali au aprobat, în şedinţa ordinară convocată pe 28 decembrie, proiectul de hotărâre privind transmiterea în folosinţă gratuită către Serviciul public de asistenţă socială Constanţa a două imobile situate în municipiul Constanţa. Este vorba despre o clădire în care funcţionează cantina de ajutor social de pe strada Tineretului, din cartierul Palazu Mare, şi un teren viran de 2.322 metri pătraţi de la aceeaşi adresă.


„Cantina socială va fi transformată în creşă pentru că în cartierul Palazu Mare şi în zona Tomis Plus nu există aşa ceva, în clipa de faţă. De asemenea, pe terenul care este alipit acestei cantine sociale şi care este un teren liber, vor fi amenajate sere şi vom face antreprenoriat social, având în vedere 80% din produsele folosite în meniul de la creşele din Constanţa sunt eco”, a precizat viceprimarul Ionuţ Rusu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6875 secunde