Coșuri noi de gunoi, băncuțe și dispozitive pentru deșeuri canine, la Constanța

787

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța montează, în aceste zile, în toate zonele din oraș, 3.000 de coșuri noi de gunoi, 1.000 de băncuțe și 200 de dispozitive pentru deșeuri canine.

Operațiunea a început deja, prima oprire a fost făcută în Parcul Tăbăcărie, unde angajații de la Serviciul Amenajări Urbane au instalat 100 de coșuri noi de gunoi și 200 de bănci.

Băncuțe noi și coșuri de gunoi vor fi montate și în celelalte parcuri din oraș, pe aleile de promenadă, în stațiile RATC, dar și în alte zone unde este necesar. Investiția pentru bănci și coșuri se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria municipiului Constanța a achiziționat și un număr de 200 de dispozitive pentru deșeuri canine, în valoare de peste 370 de mii de lei. Acestea sunt dotate cu punguțe de unică folosință care pot fi utilizate, în mod gratuit, de către toți proprietarii de câini care își plimbă animalele prin parcuri sau pe aleile de promenadă.

"Facem apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi, dar și disponibilă pentru deșeuri canine", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1366 secunde