Aniversare cu tort și reduceri

Cora City Park a împlinit patru ani de activitate

198

Articole de la același autor

Cora City Park Constanța a împli-nit, ieri, patru ani de activitate pe piața locală, ocazie cu care a ținut să-și reafirme angajamentul față de clienți, acela de a oferi produse de calitate la cele mai bune prețuri.

Toți cei care au trecut, ieri, pragul magazinului au avut parte de surprize plăcute. Un tort uriaș creat special pentru clienți și reduceri de 20 la sută direct la casa de marcat, la numeroase produse.

"Patru ani de activitate înseamnă și un moment de bilanț și îmi face plăcere să constat că am reușit să contribuim la dezvoltarea comer-țului modern din Constanța. Magazinul Cora City Park este locul preferat pentru cumpărături nu doar al constănțenilor, ci și al turiștilor. Alegerea lor ne motivează să fim mai buni în fiecare zi. Mulțumesc clienților pentru că ne sunt alături, mulțumesc echipei Cora pentru devotament și profesionalism. La mulți ani, Cora City Park!", a spus Cristian Năstase, directorul magazinului.

Angajamentul Cora de a dezvolta comerțul modern din România înseamnă, printre altele, oferirea de servicii inovatoare. Astfel, Cora a introdus recent, în premieră pentru România, posibilitatea de a achita cumpărăturile la casă cu telefonul mobil, facilitate valabilă și în magazinul Cora City Park.

"Pentru a fi competitiv, trebuie să fii cu un pas înaintea celorlalți, iar plata cu portofelul digital ne oferă acest avantaj. Este o metodă de plată simplă și rapidă, care, sunt convins, va fi îmbrățișată rapid de consumatori, pentru că românii au un mare apetit pentru inovație", a mai spus Cristian Năstase. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5305 secunde