COPIL DE UN AN, CU RĂNI GRAVE, DECEDAT LA SPITAL

1456
COPIL DE UN AN, CU RĂNI GRAVE, DECEDAT LA SPITAL - http2bpblogspotcom251-1499868639.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Vrancea au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un copil de un an și opt luni din Adjud a ajuns la Spitalul Județean Focșani cu numeroase traumatisme craniene, decedând în scurt timp, în pofida tututor încercărilor medicilor de a-l salva.


Copilul a fost dus inițial la spitalul din Adjud de către mama sa, o femeie de 31 de ani. Băiețelul era în comă, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Focșani, unde a decedat la scurt timp.


Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, iar acum fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.


Din primele date, se pare că băiețelul a fost găsit la pământ, în fața casei din orașul Adjud, de către mama sa. Femeia îl lăsase să se joace cu frații mai mari, de 3 și 5 ani, și a intrat în curte. Când a fost chemată și l-a văzut pe cel mic întins pe jos, s-a urcat rapid într-o mașină și a plecat la spital.


"Traumatism cranian prin târâre și multiple escoriații la nivelul feței și la un picior", este diagnosticul pe care l-au pus medicii, însă modul în care cel mic s-a ales cu asemenea răni este, deocamdată, un mister.


O ipoteză ar fi că unul dintre frații mai mari l-ar fi luat în brațe și l-ar fi scăpat, deși, potrivit polițiștilor, aceasta nu se confirmă deocamdată, potrivit Romania Tv.


Frații mai mari au vârste prea fragede pentru a putea fi audiați, iar martori nu au fost încă identificați.


Anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei care ar putea elucida misterul privind modul în care s-a produs decesul copilului.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8145 secunde