Copiii se distrează la cel mai mare schimb de piese de puzzle, "Animaterra"

255
Copiii se distrează la cel mai mare schimb de piese de puzzle,

Articole de la același autor

Duminică, 29 octombrie, între orele 10.00 și 14.00, la Pavilionul Expozițional Constanța, părinții, copiii și iubitorii de joacă, de toate vârstele, iau parte la cel mai mare schimb de piese de puzzle, "Animaterra", în cadrul caravanei naționale care va poposi în șase orașe din țară, în cursul lunii octombrie.

Evenimentul va fi găzduit de Andra Gogan, cunoscuta cântăreață și voce din desenele animate, care va aștepta participanții cu premii, activități inedite și concerte pentru copii, în timp ce colecționarii "Animaterra" vor avea ocazia să facă schimb de piese.

Evenimentul va oferi o călătorie distractivă și educativă în lumea "Animaterra", prin intermediul zonelor special amenajate, unde participanții vor avea parte de surprize precum: concursuri de speed-drawing, mini-bowling, workshop-uri de origami, costumare în personaje și fotografiere instant cu măști de animale.

Cei mici vor primi și provocări specifice fiecărui continent, precum: să imite răgetul unui leu, să danseze ca Regele Julien din Madagascar sau să construiască un iglu din cuburi de zahăr. Piesele de puzzle "Animaterra" aduc excursii exotice în Tanzania și Zanzibar.

Odată completat, puzzle-ul "Animaterra" se transformă într-un joc pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru adulți, în care distracția face echipă cu educația. Aceștia au ocazia să se împrietenească, să se joace cu animalele din întreaga lume, să le afle poveștile sau chiar să le viziteze în excursii. Nu uitați să aduceți cu voi și colecția de piese de puzzle, pentru că veți avea posibilitatea să participați la cel mai mare schimb de piese de puzzle.. Schimbați piese de puzzle cu alți colecționari, vă întregiți colecția, luați parte la provocări interesante, jucați jocuri amuzante și vă bucurați de distracție, la un eveniment menit să bucure toți copiii, mici sau mari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5589 secunde